Bereikbaar op kantooruren:
0348 - 40 51 60

Ranshuijsen Van Loon behaalt ISO 27001 certificaat

Informatiebeveiliging is voor Ranshuijsen van Loon een groot goed. De Rotterdamse softwareleverancier is dan ook trots op het ISO 27001 certificaat dat onlangs is behaald. Agelopen vrijdag ontving directeur Rim Ranshuijsen het certificaat uit handen van Frits Ruwhoff (Auditor, TÜV Nederland). Consultant Ruud Hornstra die de begeleiding namens Nedcon Organisatieadvies verzorgde, was daarbij ook aanwezig.

Ranshuijsen kijkt terug op een hectische periode, maar is bijzonder gelukkig dat het certificeringstraject succesvol is afgesloten. “Het was een intensief traject, maar absoluut de moeite waard.” Ook over de begeleiding van Nedcon Organisatieadvies was hij zeer te spreken. “We zijn blij met Nedcon als begeleidende partij. De samenwerking met Ruud was bijzonder prettig. Dankzij zijn begeleiding konden we dit traject snel en succesvol afronden.”

Rim Ranshuijsen (midden) ontvangt het ISO 27001 certificaat uit handen van auditor Frits Ruwhoff (links) ondersteund door consultant Ruud Hornstra (rechts).

Gerelateerde diensten

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget”][/siteorigin_widget]
[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget”][/siteorigin_widget]