Bereikbaar op kantooruren:
0348 - 40 51 60

Over ons

Onze missie

Het is onze missie om onze klanten meer succesvol laten zijn door hun kansen te vergroten op opdrachten, risico’s te beheersen, en het verbeteren van de kwaliteits-, arbo-, en milieuprestaties.

Onze visie

Wij vinden iedere klant belangrijk en streven naar een duurzame relatie door het bieden van passende oplossingen tegen een marktconforme prijs.

Onze nieuwe huisstijl

Logo: Het beeldmerk is ontstaan vanuit de “succes” gedachte. Het refereert hierbij naar een raket. Dit staat voor het bereiken van doelen en de top. Daarnaast staan de raket en de vormen voor snelheid. Bovendien verwijzen de driehoekjes naar het oorspronkelijke logo.

Beelden: De bonsai staat voor kwaliteit, aandacht en precisie. Wil je er prijzen mee winnen? Dan moet je wel aan hele strenge eisen en regels voldoen. Dat is precies hoe wij werken voor onze klanten. Wij zorgen voor een solide basis van kwaliteit, zodat onze klanten zelf ook succesvol kunnen zijn.

Slogan: “Uw succes is onze norm” verwijst direct naar onze missie waarin wij de klant willen helpen aan hun succes. Daarbij zit er een dubbelzinnigheid in: Met de norm (aanschaf van dienstverlening) van Nedcon schept de klant een goede basis voor haar eigen succes. En aan de andere kant wil Nedcon dermate hoge kwaliteit leveren (en stelt zich dit tot norm) dat zij niet voor minder gaan dan het succes van haar klanten.

Alles met zorg en aandacht

Onze klant staat op één

Wij bewegen mee

Indien gewenst op maat

Altijd persoonlijk contact

Hoge kwaliteit is een must

Strategie

Als gerespecteerd organisatieadviesbureau, adviseren, ontzorgen en begeleiden wij onze klanten on site en op afstand. Onze werkwijze is op maat en in lijn met de behoefte van onze klant. Goed gemotiveerde medewerkers bieden heldere en praktische oplossingen voor uiteenlopende vraagstukken. We gaan daarin tot het uiterste om een goede dienstverlening te leveren. Innovatie en de hoge mate van kennis en kunde van onze medewerkers dragen bij aan het succes van onze klant, én die van hun klanten. Zo borgen wij onze klanttevredenheid.

Tevreden medewerkers zorgen voor tevreden klanten, dit leidt tot een gezonde en evenwichtige groei van de onderneming, waar ruimte is voor ontwikkeling van mensen en investeringen in noodzakelijke middelen op zowel de korte als lange termijn.

Nedcon strategie

Onze partners