Bereikbaar op kantooruren:
0348 - 40 51 60

Opleiding

Veilig werken met de bovenloopkraan

Over de opleiding Veilig werken met de bovenloopkraan

Wanneer u binnen uw bedrijf werkzaamheden met een bovenloopkraan verricht, moeten uw medewerkers daarvoor aantoonbaar voorlichting of instructie hebben gehad. De training ‘Veilig werken met de bovenloopkraan’ bestaat uit een theoretisch gedeelte waarin wordt ingegaan op het werken met de bovenloopkraan, de veiligheidsmaatregelen die medewerkers moeten treffen en de regels die hiervoor gelden. Daarnaast is er een praktijkgedeelte waarin de theorie wordt getoetst.

Bij voldoende resultaat op de theoretische en praktische toets ontvangen de cursisten een bewijs van deelname uitgegeven door Nedcon Opleidingen & Trainingen B.V. De training resulteert niet in een diploma als bedoeld in de SSVV Opleidingengids*.

 

*De SSVV Opleidingengids (SOG) is in nauwe samenwerking met de bij SSVV aangesloten brancheorganisaties tot stand gekomen en geeft een nadere invulling aan de genoemde minimumeisen van vraag 3.4 van de VCA-norm. De Gids is in eerste instantie van toepassing voor bedrijven die risicovol werk verrichten in de (petro)chemische industrie, de off-shore industrie en op het gebied van industriële reiniging.

    Meer informatie

    Deze training duurt een dag en is incompany mogelijk bij inschrijving van minimaal 4 cursisten. Het tarief voor deze training bedraagt € 265,00 exclusief BTW per persoon. U zorgt daarbij zelf voor een geschikte ruimte voor de training en de bovenloopkraan.

    Bel mij terug over: Veilig werken met de bovenloopkraan

    Op deze cursus zijn de algemene voorwaarden van Nedcon Opleidingen & Trainingen van toepassing. U verklaart kennis genomen te hebben van de algemene voorwaarden van Nedcon Opleidingen & Trainingen en het privacybeleid.

    Benieuwd welke cursussen wij nog meer aanbieden?