Bereikbaar op kantooruren:
0348 - 40 51 60

Opleiding

Veilig werken met de heftruck

Over de opleiding Veilig werken met de heftruck

Wanneer u binnen uw bedrijf werkzaamheden met een (vork)heftruck verricht, moeten uw medewerkers hiervoor een training hebben gehad. Nedcon Opleidingen & Trainingen verzorgt de training ‘Veilig werken met de heftruck’. Deze training bestaat uit een theoretisch gedeelte waarin wordt ingegaan op het werken met de heftruck, de veiligheidsmaatregelen die medewerkers moeten treffen en de regels die hiervoor gelden. Daarnaast is er een praktijkgedeelte waarin de theorie wordt getoetst.

Bij voldoende resultaat op de theoretische en praktische toets ontvangen de cursisten een bewijs van deelname uitgegeven door Nedcon Opleidingen & Trainingen B.V. De training resulteert niet in een diploma als bedoeld in de SSVV Opleidingengids*.

*De SSVV Opleidingengids (SOG) is in nauwe samenwerking met de bij SSVV aangesloten brancheorganisaties tot stand gekomen en geeft een nadere invulling aan de genoemde minimumeisen van vraag 3.4 van de VCA-norm. De Gids is in eerste instantie van toepassing voor bedrijven die risicovol werk verrichten in de (petro)chemische industrie, de off-shore industrie en op het gebied van industriële reiniging.

  Meer informatie

  Deze training duurt een dag en is incompany mogelijk bij inschrijving van minimaal 4 cursisten. Het tarief voor deze training bedraagt € 265,00 exclusief BTW per persoon. U zorgt daarbij zelf voor een geschikte ruimte voor de training en de heftruck.

  Wilt u dat wij deze training voor uw medewerkers verzorgen of wilt u meer informatie over de training en de mogelijkheden die wij bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

  Bel mij terug over: Veilig werken met de heftruck

  Op deze cursus zijn de algemene voorwaarden van Nedcon Opleidingen & Trainingen van toepassing. U verklaart kennis genomen te hebben van de algemene voorwaarden van Nedcon Opleidingen & Trainingen en het privacybeleid.

  Benieuwd welke cursussen wij nog meer aanbieden?