Bereikbaar op kantooruren:
0348 - 40 51 60

Veilig werken met de heftruck

Wanneer u binnen uw bedrijf werkzaamheden met een (vork)heftruck verricht, moeten uw medewerkers zijn opgeleid om te werken met de heftruck. Zij moeten daarvoor aantoonbaar voorlichting of instructie hebben gehad. Nedcon Opleidingen & Trainingen verzorgt de opleiding ‘Veilig werken met de heftruck’.

Deze opleiding bestaat uit een theoretisch gedeelte waarin wordt ingegaan op het werken met de heftruck, de veiligheidsmaatregelen die medewerkers moeten treffen en de regels die hiervoor gelden. Daarnaast is er een praktijkgedeelte waarin de theorie wordt getoetst. 

Bij voldoende resultaat op de theoretische en praktische toets ontvangen de cursisten een bewijs van deelname uitgegeven door Nedcon Opleidingen & Trainingen B.V. De training resulteert niet in een diploma als bedoeld in de SSVV Opleidingengids*.

*De SSVV Opleidingengids (SOG) is in nauwe samenwerking met de bij SSVV aangesloten brancheorganisaties tot stand gekomen en geeft een nadere invulling aan de genoemde minimumeisen van vraag 3.4 van de VCA-norm. De Gids is in eerste instantie van toepassing voor bedrijven die risicovol werk verrichten in de (petro)chemische industrie, de off-shore industrie en op het gebied van industriële reiniging.

opleiding heftruck
Tijdens de opleiding ‘Veilig werken met de heftruck’ besteden we ook aandacht aan de praktijk.

Deze opleiding duurt een dag en wij verzorgen deze opleiding incompany. Bij inschrijving van minimaal 4 cursisten geven wij de opleiding bij uw bedrijf. Het tarief voor deze opleiding bedraagt € 265,00 exclusief BTW per persoon. Het bedrijf moet zelf zorgen voor een geschikte ruimte voor de opleiding en de heftruck.

Wilt u dat wij deze opleiding voor uw medewerkers verzorgen of wilt u meer informatie over de opleiding en de mogelijkheden die wij bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.